Waarom uitgerekend in Oostkapelle uw vakantie doorbrengen?

Oostkapelle is een uitbundig dorp met een hoop activiteiten en markten. Het is altijd levendig en plezierig op de terrasjes.

Oostkapelle is ook een echte familie kustplaats met brede stranden, duinen en prachtige natuurgebieden, zoals ‘De Manteling’ en het Duin- en Waterwingebied ‘Oranjezon’.

Het gebied binnen de duinen en stranden van Walcheren is een uitstekend beschermd natuurgebied met pittoreske kleine dorpjes, boerderijen, weiden, velden, en kronkelende polderwegen. Dit gebied wordt ook wel ‘de tuin van Walcheren’ genoemd.

 

Oostkapelle heeft één van de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Het strand is eveneens bekroond met de blauwe vlag (internationale onderscheiding voor de mooiste en schoonste stranden van Europa).

Het strand van Oostkapelle is zeer geschikt voor een gevarieerd dagje uit. Natuurlijk kun je jezelf vermaken op het strand tijdens het zonnebaden of door een duik te nemen, maar als je wat actiever bent, kun je hier zeker je waar voor je geld krijgen. Surfen, paardrijden of vliegeren zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken.

 

Op de prachtige stranden heb je geen kind aan de kinderen. Veilig zwemmen, schelpen zoeken, garnalen vangen, zandkastelen bouwen.

Prachtig is ook de zonsondergang. Het droomt heerlijk weg bij een heuse Zeeuwse wijn, op een sfeervol strandpaviljoen. Het strand met zijn spel van eb en vloed is altijd boeiend, in elke jaargetijde. Uitwaaiend langs de vloedlijn laat je meevoeren door het ritme van de branding.

Voel die verfrissende wind door je haren en zuig je longen vol met zilte zeelucht. Liever actiever: ga in galop op de rug van een stoer trekpaard!

De gezellige badplaats Oostkapelle nodigt u uit tot sfeer proeven: je voelt je welkom, komt eindelijk tot rust en wilt er nooit meer weg!

 

Dit is slechts een een kleine greep uit wat Oostkapelle u allemaal te bieden heeft! Wij hopen u dan ook binnenkort in onze luxe appartementen in Oostkapelle te mogen verwelkomen!

Vakantiewoning Zeeland: Luxe (grote) vakantiewoning te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe vakantiehuis te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe vakantiehuisje te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe appartement te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiewoning Zeeland: Luxe (grote) vakantiewoningen te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe vakantiehuizen te huur in Domburg - Zeeland - Nederland (vanaf 55 Euro per dag), met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe vakantiehuisjes te huur in Domburg - Zeeland - Nederland (vanaf 55 Euro per dag), met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe appartementen in Domburg - Zeeland - Nederland te huur (vanaf 55 Euro per dag) , met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.  Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.  Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.  Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.  Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.